Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Moravske Toplice

Moravske Toplice

In het hart van Pomurje, in de uiterste noordoostelijke hoek van Slovenië ligt het dorp Moravske Toplice. Dit is een plek die al meer dan 50 jaar bezoekers trekt om te genieten van de zon en het geneeskrachtige en verfrissende thermominerale water.
Moravske Toplice heeft van oudsher bezoekers betoverd met zijn prachtige vlaktes en het heuvelachtige landschap van Goričko met kleine dorpjes.
Je kunt genieten van de adembenemende natuur en onvergetelijke schilderachtige uitzichten die worden geboden door de eindeloze vlaktes en talrijke heuvels. Bij elke stap voel je ontspanning, welzijn en een huiselijke sfeer. Dit is zeker een plek waar je je thuis zult voelen.

Moravske Toplice biedt veel diversiteit aan ervaringen die je kunt opdoen. Zoals het culturele lokale erfgoed. In de zomer, als de zon bijna altijd schijnt in het dorp, kun je baden in het verfrissende, donkere thermale mineraalwater met geneeskrachtige eigenschappen; Moravske Toplice is er al meer dan 50 jaar beroemd om. In de winter kun je genieten van een van de vele diensten die worden aangeboden in het wellnesscentrum van het spacomplex, die je lichaam en geest zullen verkwikken.
Ervaar de prachtige natuur en geniet van de onvergetelijke mooie uitzichten en de culturele diversiteit en talrijke evenementen die het hele jaar door in Pomurje worden georganiseerd.
Je kunt ook enkele bestemmingen in de aangrenzende landen bezoeken. 

Verfris je lichaam en geest
Begin jaren zestig brak een nieuw tijdperk aan voor het dorp Moravci, toen het donkere thermale water vanuit de grootste diepten van de Pannonische vlakte naar de oppervlakte kwam.
Het water in de Moravske Toplice-spa heeft een genezend en verfrissend effect op het lichaam, en voortreffelijke wellnessprogramma's kunnen een rusteloze geest strelen als een balsem. Na slechts een paar dagen in het spacomplex zul je volledige harmonie van rust en ontspanning voelen. Voor kinderen is er ook een prachtig zwembadencomplex.

Actief
Je kunt ook uitstekend fietsen en wandelen in Moravske Toplice en omgeving. Verken en geniet van het rijden door het licht heuvelachtige terrein en ontdek de nabijgelegen dorpen. Er zijn totaal 250km aan gemarkeerde fietspaden. Een aantal wandel- en recreatieve routes, die van Moravske Toplice naar de nabijgelegen dorpen leiden, kun je het beste te voet doen om van de ongerepte natuur te genieten.
Voor de golfliefhebber is er een 18-hole golfbaan in een omgeving van 50 hectare.

Bekende wandelpaden, zoals de Evropska pešpot E7 SLO.
Er zijn diverse trim-trails, tennisbanen, geo-catching, je kunt paardrijden of vissen. Voor de echte adrenaline liefhebber is er een uitdagende hoge touwbaan! Als je avotuur wilt kun je raften over de rivier de Mura. Of wat dacht je van een Panoramische vlucht per vliegtuig of heteluchtballon! 

Het unieke karakter van het dorp wordt ook gevormd door fascinerende, geweldige en creatieve mensen. Het is leuk om ze te ontmoeten!
Bezoek de maker van honingkoekjes en peperkoekproducten. Passero Country Chocolate Shop zijn de makers van hemelse chocoladetraktaties. Ontdek een waar sprookje op het plattelend in het dorpje Suvi Vrh, van een architect en ook een groot natuurliefhebber.
En geniet van de smaak van de lokale keuken!