Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Natuurlijk Slovenië

Natuurlijk Slovenië: het Groene Hart en Blauwe Zee

  • Geweldige rondreis met drie standplaatsen: Kranjska Gora, Bohinj (Nationaal Park Triglav) en Piran aan de prachtige Adriatische kust van Slovenië.
  • 13 dagen, 12 overnachtingen.
  • Indien gewenst kun je ook langer of korter blijven, of een extra standplaats toevoegen.
  • Accommodaties zijn ruime en mooie appartementen op fijne locaties! Aan de kust is een upgrade voor een privé zwembad mogelijk!
  • Je krijgt een uitstekende indruk van de prachtige regio’s: Nationaal park Triglav en omgeving met vele trekpleisters in de natuur, maar ook een bezoek aan hoofdstad Ljubljana, en de kust van gemeente Piran en Portoroz. Maar we hebben juist een accommodatie in een rustig dorpje!
GROENE HART BLAUWE ZEE

Samenvatting:

Met deze rondreis krijg je een goede indruk van  de indrukwekkende Sloveense bergen en de kust. Je komt langs indrukwekkende bergen, meren, rivieren en watervallen. Je kunt over de hoogste pas rijden van de oostelijke Julische Alpen "De Vršič-bergpas" en genieten van de prachtige uitzichten tijdens deze route met 50 haarspeldbochten. Je kunt actieve excursies doen, historische stadjes aan de kust bezoeken en rusten aan zee. Het is een mooie combinatie van Kust en Bergen, met voldoende tijd op iedere standplaats om de juiste ervaringen op te doen, inclusief de authentieke culinaire ervaringen. Eindigen in Piran aan de kust is een waar cadeau!

Ongelofelijk veel indrukken en mogelijkheden

Bij deze vakantie met drie standplaatsen maak je een mooie combinatie van Kust en Bergen, waarbij je de prachtige natuur ontdekt van bergen van Slovenië, zoals de Julische Alpen met prachtige bergtoppen, bossen, meren, rivieren, watervallen, valleien. Topattracties als Meer van Bled, Zelenci, Meer van Bohinj, Ljubljana etc etc. 
Eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, Kranjska Gora en omgeving en Bohinj en de prachtige natuur ontdekken en ervaren, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen! Waarschijnlijk ga je verlengen ;-).

Op zoek naar iets anders?