Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

City trip Ljubljana

Een levendige charmante hoofdstad

Een geweldige stedentrip naar Ljubljana, de hoofdstad en grootste stad van Slovenië! Ervaar het beeld van de stad aan de rivier de Ljubljanica, met pittoreske bruggen en een marktplaats dat is ontworpen door de beroemde architect Jože Plečnik.
De stad met duizend evenementen is omgeven door parken en beschermde natuurgebieden. Een perfecte bestemming voor een meerdaagse stedentrip of als onderdeel van je vakantie in Slovenie.
Tijdens een citytrip Ljubljana kun je genieten van het uitgaansleven, culinaire verwennerijen, shoppen, musea bezoeken, maar ook op korte afstand van de stad actief zijn in de natuur.

Aantal dagen:
3 dagen (2 overnachtingen)
4 dagen (3 overnachtingen)
5 dagen (4 overnachtingen)
8 dagen (7 overnachtingen)
Indien gewenst kun je ook langer of korter blijven, of een extra standplaats toevoegen.

Accommodaties: 
Geselecteerde hotels op basis van logies en ontbijt of appartementen op basis van logies! 
Graag vernemen wij je wensen. 

Je krijgt een uitstekende indruk van de hoofdstad Ljubljana. Maar je kunt ook interessante excursies maken in de omgeving. Wat dacht je van een dagtrip naar Piran en Portoroz aan de Sloveense kust, het sprookjesachtige meer van Bled of naar de beroemde Postojna grotten en Lipica. (beroemde Lipizaner paarden). Het kan allemaal. De rij-afstanden zijn te overzien.
 

Het leven in deze stad straalt!

Samenvatting:

Ideaal voor een weekendje weg of langer, voor gezinnen in de herfst- of meivakantie en voor liefhebbers die Ljubljana willen ontdekken! En voor vriendengroeppen!!

Met deze City trip krijg je een uitstekende indruk van Ljubljana - Centraal-Slovenië. De hoofdstad laat zich van vele verschillende kanten zien: van stedelijke cultuur en kunst, historie, festivals en evenementen.
Ljubljana is een stad die de mensen centraal stelt, het heeft namelijk een autoluwe binnenstad, waardoor er meer plaats is voor terrasjes  en restaurants, culturele evenementen, markten in de open lucht, fietspaden, winkelgebieden. 

Het leven in deze stad straalt!
 

Ongelofelijk veel indrukken en mogelijkheden

Als je meer een buitentype bent, zul je positief verrast worden. Slovenen houden van sport, bij voorkeur buitenshuis.
Je vindt wandel- en fietspaden in het hart van de stad, of je kunt de stadsgrenzen verkennen en gaan wandelen, skiën, wildwatervaren en andere adrenaline-ervaringen van wereldklasse doen.

Op zoek naar iets anders?