Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Over Ons

Door persoonlijke omstandigheden kunnen wij helaas geen aanvragen in behandeling nemen voor Slovenie voor seizoen 2024. Onze merken www.MontenegroReizen.nl en www.AlbanieReizen.nl zijn wel open. Wij hopen dat onze website u alsnog inspireert en informeert om toch tot een mooie vakantie naar Slovenie te komen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Slovenie Reizen, is een merknaam van Novi Travel b.v.

Als familiebedrijf met "roots" in de Balkan, kennen wij Slovenie en de landen op de Balkan heel goed! Sinds jaar en dag komen wij in alle landen van voormalig Joegoslavie en hebben veel kennis van de cultuur. Met onze jarenlange persoonlijke ervaringen weten wij de allermooiste plekjes te vinden. Alle accommodaties zijn door ons zorgvuldig geselecteerd en er is altijd iemand bereikbaar voor ondersteuning.

Wij wijzen u graag de weg in dit schitterende land! Dichtbij, maar echt op vakantie!

Andere bestemmingen en merknamen van Novi Travel:
Montenegro Reizen
Albanie Reizen
Servie Reizen

Novi Travel (Slovenie Reizen) is een betrouwbare partner voor uw vakantie! Wij zijn aangesloten bij de ANVR (lidmaatschapsnummer 5439), SGR (Stichting Garantie Reisgelden) en bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen (lidmaatschapsnummer 3492). Een betrouwbare partner voor uw vakantie!

Novi Travel
kamer 1.12 (1e verdieping)
Oude Parklaan 111
1901ZZ Castricum
Nederland

Telefoon             +31 (0)251 343 011
E-mail                 info@sloveniereizen.nl

Kamer van Koophandel 37140340