Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Natuur, Cultuur, Wijn en Strand!

Rondreis Slovenië: ontdek de mooiste regio's

  • Geweldige rondreis met vier standplaatsen: Ljubno ob Savinji, Kranjska Gora, Nova Gorica en de Vipava vallei, en Piran aan de prachtige Adriatische kust van Slovenië.
  • 13 dagen, 12 overnachtingen.
  • Indien gewenst kun je ook langer of korter blijven, of een extra standplaats toevoegen.
  • Accommodaties zijn: een ruim vakantiehuis, een villa, en mooie appartementen op fijne locaties! 
  • Je krijgt een uitstekende indruk van vier prachtige regio’s van Slovenië: de centraal gelegen regio van Ljubljana en Celje, het Nationaal park Triglav vanuit Kranjska Gora, de wijnstreek rondom Nova Gorica tegen de Italiaanse grens, en de riviera van Slovenië bij Piran. 
NATUUR CULTUUR BLAUWE ZEE

Samenvatting:

Met deze rondreis krijg je een goede indruk van  de indrukwekkende Sloveense bergen, centraal Slovenië, de wijnstreek rondom Nova Gorica en de riviera bij Piran. Je komt langs prachtige bergen, meren, rivieren en watervallen. Langs valleien, kuuroorden, en de hoofstad van Slovenië, Ljubljana.  Je kunt actieve excursies doen, wandelen, fietsen, historische stadjes aan de kust bezoeken en rusten aan zee. Het is een mooie combinatie van kust, bergen, natuur en cultuur met voldoende tijd op iedere standplaats om de juiste ervaringen op te doen, inclusief de authentieke culinaire ervaringen. Eindigen in Piran aan de kust is een waar cadeau!

Ongelofelijk veel indrukken en mogelijkheden

Bij deze vakantie met vier standplaatsen maak je een mooie combinatie van; kust, bergen, natuur en cultuur, en een prachtige wijnregio waarbij je de prachtige natuur ontdekt van bergen van Slovenië, zoals de Julische Alpen met prachtige bergtoppen, bossen, meren, rivieren, watervallen, valleien. Topattracties als Meer van Bled, Zelenci, Ljubljana, Logar vallei, etc etc. 
Eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, Kranjska Gora en omgeving, wijnregio Nova Gorica, Centraal Slovenië en de prachtige natuur ontdekken en ervaren, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen! Waarschijnlijk ga je verlengen ;-).
 

Op zoek naar iets anders?