Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Over Slovenie

Over Slovenië

Slovenië is een vakantieland dat alles te bieden heeft, maar niet wordt overlopen door massatoerisme. Omdat Slovenie in het noorden aan de Adriatische Zee ligt, kun je in dit mooie land een ideale vakantie samenstellen waar je actief kunt zijn en kunt relaxen. Er is letterlijk voor elk wat wils en je kunt mooie combinaties maken door het uitgebreide aanbod van cultuur historisch erfgoed, prachtige natuur met hoge bergen in de Julische Alpen, meren en rivieren, de bruisende hoofdstad Ljubljana voor een city trip, maar ook culinair Slovenie is van een hoog niveau. Vanuit Nederland en Belgie is het slechts circa 1.150 kilometer rijden naar Slovenie, of slechts 1 uur en 45 minuten vliegen.

Rondreis of zonvakantie
Is Slovenie een vakantieland? Jazeker! Er zijn veel mogelijkheden om te wandelen, varen, fietsen, mountainbiken en te raften maar ook genieten van heerlijk eten. Aan de stranden is het een groot deel van het jaar goed toeven. Slovenie heeft een korte kustlijn met toch voldoende stranden en een aantal gezellige badplaatsen, maar je kunt een vakantie in Slovenie ook combineren met een vakantie in Kroatie.

Slovenie, een prachtige bestemming voor een autovakantie of vliegvakantie waar iedereen een keer geweest moet zijn. Waar u ook voor kiest, je bentbij ons aan het juiste adres. 

Kom alvast in de stemming voor een vakantie naar Slovenie:

DE GRENS, TELEFOONNUMMERS, FEESTDAGEN EN FEITEN OVER HET LAND.
Eten en drinken - Wijn & Spijs
van 60.000 jaar geleden tot de toekomst
het Groene hart van Europa
culturele rijkdom van Slovenië