Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Veelzijdig Slovenië met het gezin

Rondreis Slovenië met het gezin

  • Geweldige rondreis met drie standplaatsen: Moravske Toplice met een zwemparadijs en thermale baden, het prachtige bergmeer Bled, en Piran aan de Adriatische kust van Slovenië.
  • 15 dagen, 14 overnachtingen. Indien gewenst kun je ook langer of korter blijven, of een extra standplaats toevoegen.
  • Accommodaties zijn: een charmante bungalow in Moravske Toplice en hotels, appartementen, guesthouses, of een bed & breakfast  naar keuze, op fijne locaties die wij zorgvuldig hebben uitgezocht. Geef je wensen aan ons door.
  • Je krijgt een uitstekende indruk van drie prachtige regio’s van Slovenië: Moravske Toplice in noord-oost Slovenië, het bergmeer Bled in de Julische Alpen, en de riviera van Slovenië bij Piran. 
  • Je ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor lokale bezienswaardigheden, adresjes voor lekker Bourgondisch genieten, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen op te overziene rijafstand. Zo maak je de juiste keuzes en haal je alles uit je vakantie!
Zwemparadijs Avontuur Plezier

Samenvatting:

Met deze rondreis krijg je een mooie indruk van noordoost Slovenië, met onder andere een zwemparadijs voor kinderen en thermale warmwaterbronnen, het Alpenmeer Bled met een eiland midden op het meer, en heerlijke zandstranden waar je kunt zwemmen. Bewonder het meer vanaf een kasteel bovenop een klif! 
Je komt langs prachtige bergen, meren, rivieren, grotten en watervallen. Langs valleien, kuuroorden, en de hoofstad van Slovenië, Ljubljana.  Je kunt actieve excursies doen, historische stadjes aan de kust bezoeken en zwemmen aan zee. Het is een mooie combinatie van kust, bergen, natuur en cultuur met voldoende tijd op iedere standplaats om de juiste ervaringen op te doen, inclusief de authentieke culinaire ervaringen. Eindigen in Piran aan de kust is een waar cadeau voor jong en oud!
 

Een reis vol afwisseling

Bij deze vakantie met drie standplaatsen maak je een mooie combinatie van; kust, bergen, natuur en cultuur, inclusief een waar zwemparadijs voor kinderen. 

Je ontdekt de prachtige veelzijdige natuur van Slovenië, zoals de Julische Alpen met prachtige bergtoppen, bossen, meren, rivieren, watervallen, grotten, en valleien. Topattracties als thermale warmwaterbronnen, het meer van Bled, de hoofdstad Ljubljana, de Postojna grotten, Lipice en de Lipizzaner paarden en de zoutpannen van Piran aan de kust etc etc. 

Eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten per standplaats kun je de prachtige natuur ontdekken en ervaren, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen! 
 

Op zoek naar iets anders?