Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Appartementen Reida

Uitstekende ligging met prachtig uitzicht op de natuur

Appartementen Reida zijn rustig gelegen en worden door de familie gerund. De accommodatie biedt verschillende type appartementen en kamers, omringd door een tuin en prachtige natuur. Alle appartementen hebben een compleet ingerichte keuken en eethoek. In de gemeenschappelijke ruimte wordt het ontbijt geserveerd en op aanvraag ook het diner.

Soča vallei

Details:

Uitzicht
Soča vallei
Tuin
Rustig
Kleinschalig

Soca vallei en omgeving ontdekken!

Uitstekende ligging met uitzicht op het dorp en het zuidelijke deel van de Julische Alpen.  Er is een pad aangelegd naar de oever van de rivier. Daar wandel je in 5 minuten naartoe. Er is een kiezelstrandje. 

Gasten kunnen zich in de zomer ook verfrissen in de stenen buitendouche, het kleine zwembad en de gekoelde geselecteerde wijnen. De gastheren kunnen heerlijke grillgerechten voor de gasten maken, maar je kunt ook zelf gebruik maken van de barbecue. Er is veel ruimte op de grasvelden, je kunt badminton spelen of tafeltennissen. Kinderen en huisdieren kunnen zorgeloos en vrij spelen. 

De vallei van Soca is bekend geworden als de vallei van de adrenaline, omdat je hier een echt avontuurlijke vakantie kunt beleven. Raften en canyoning zijn populair, maar denk ook aan paragliden, hiken, mountainbiken.
 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?