Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Hiša iz volne

Prachtig uitzicht

Hiša iz Volne ligt in Moravkse Toplice, op nog geen 2km van het Thermale Spa Moravske Toplice. Het is een prachtige locatie met 2 slaapkamers. De eigenaren zijn zeer gastvriendelijk en serveren een heerlijk biologisch ontbijt, bereid van lokale ingrediënten. Het ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met mooi uitzicht. Je kunt gebruik maken van fietsen!
 

Thermale Spa Moravske Toplice

Details:

Vakantiehuis
Heerlijk ontbijt
Therme 3000
Zwemparadijs
Prekmurje
Avontuur

Moravske Toplice en omgeving ontdekken

Ontdek het waterpark, een waar feest voor de kinderen. En geniet van de warmste geneeskrachtige thermale warmwaterbronnen van Slovenië.
Bezoek de Plečnik-kerk in Bogojina, de 13e-eeuwse rotonde in Selo, de Aquila-fresco's in Martjanci en Turnišče en het grootste kasteel van Slovenië in Grad. Ontdek ook de Jeruzalem-wijnroute inclusief Prekmurje’s beste wijn, het eiland van de liefde en de molen aan de rivier de Mura, het meer van Bukovnica vanwege de ontspannende, kalmerende en revitaliserende energie. Ervaar de prachtige natuur en geniet van de onvergetelijke mooie uitzichten en de culturele diversiteit en talrijke evenementen die het hele jaar door in Pomurje worden georganiseerd.
 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?