Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Cubo Village

Eersteklas villa’s op een toplocatie

Cubo Village ligt in het dorp Smlednik, aan de voet van de berg Smarna gora.
De accommodatie telt 9 luxe villa's met een oppervlakte van 600 m2. De architectuur van Cubo Village is gebaseerd op het principe van een harmonieuze verbinding tussen de natuur en de interne ruimte van het huis. Ontspan op het zomerterras bij het zwembad. Elk huis heeft een heel eigen uitzicht, en door gebruik van de combinatie hout, natuursteen en glas is het geheel een met de natuurlijke omgeving. 
 

Ultime luxe middenin de ongerepte natuur

Details:

Natuurlijke omgeving
Unieke accommodatie
Zwembad en Spa
Cubo golfbaan
Sport en recreatiemogelijkheden
Ljubljana

Ontdek Smarna gora en omgeving van Ljubljana

Ontdek het dorp Smlednik, aan de rand van de berg Smarna gora. Geniet in de ochtend van het vogelgezang. Wandel of fiets door de prachtige eiken-en beukenbossen. En ontspan in de middag in de tuin of aan het zwembad. Of ga actief sporten. Ben je een liefhebber van golf, ga dan zeker naar de Cubo golfbaan, de modernste privégolfbaan in Slovenië die hoogwaardige sport- en recreatiemogelijkheden biedt. En bezoek Ljubljana met zijn rijke culturele leven en zijn vele zakelijke en winkelmogelijkheden op slechts 15 minuten rijden.
De locatie is perfect om te genieten van de voordelen van het leven in Slovenië met zijn uitstekende ecologie en ongerepte natuur.
 

Op zoek naar iets anders?