Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Chalets Beeland

Unieke accommodatie

In de Savinja-vallei, pal naast Mozirje, ligt een echt bijenland, het zogenaamde Beeland Skok Mozirje. In de zomer van 2017 is de deur geopend voor gasten, die een andere en originele manier van vakantie willen beleven. Een verblijf in honingraatvormige huizen, terwijl je hardwerkende bijen observeert is een bijzondere ervaring. Het zijn unieke accommodaties, waar je een mooie zomer- of lentedag kunt doorbrengen bij het buitenzwembad. Zelfs in de herfst- en wintermaanden kunt je genieten van een privé, romantische wellness met sauna en een massagebad in de chalets.
Begin de dag met een gezond ontbijt. Verwen jezelf met een ontspannende, helende massage.

Beeland Skok Mozirje is de perfecte plek voor iedereen die anders, comfort en samenleven met de natuur wil. Voor gezinnen met kinderen wordt dit een onvergetelijk avontuur. Voor stellen is het een buitengewone ervaring vol romantiek.
 

ZWEMBAD SAUNA RELAX

Details:

Uniek en onvergetelijk
Zwembad
Finse sauna
Hottub

Ontdek Mozirje en omgeving!

In het hart van de groene Savinja-vallei, omgeven door de bergen van de Kamnik-Savinja-Alpen en de Savinja-rivier, kun je genieten van een actieve vakantie of een ontspannen pauze van de dagelijkse drukte of onderbreking van je rondreis. Vrijwel iedereen kan zijn ideale invulling geven in deze prachtige natuurlijke omgeving. Verlang je naar adembenemende uitzichten vanaf de bergtoppen, of ben je liefhebber van lekker zelfgemaakt eten? In de omgeving kun je ook uitstekend wandelen, fietsen, vissen, of paardrijden. Je kunt actief zijn op het water of in de sneeuw, of heerlijk zwemmen in het meer. Ook kun je heerlijk ontspannen, luisteren naar fluitende vogels en genieten van de frisse lucht. Bezoek in de omgeving: de prachtige Logar vallei, Celje, Laško, Velenje (meer, kasteel, museum). Of maak een dagtrip naar Ljubljana of Maribor.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?