Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Hiša Lenart

Unieke locatie

Accommodatie Lenart is prachtig gelegen in de Soca vallei. Het biedt 2 luxe kamers, met allebei 2 slaapkamers, een woonkamer, eigen badkamer, een compleet ingerichte keuken en terras. Je wordt zeer gastvriendelijk ontvangen door de gastheer en -vrouw. De accommodatie heeft uitzicht op de tuin met zithoek. De grote tuin heeft een barbecue en tuinkeuken waar je gebruik van kunt maken. Uit de biotuin komen de dagelijkse fruit en groenten die je zelf mag plukken. Op het grote grasveld kunnen kinderen spelen, en er is een weide waar dieren rondlopen.

Genieten in de natuur van de Soca vallei

Details:

Perfecte locatie
Soca vallei
Tuin
Bio moestuin
Terras
Barbecue
Tuinkeuken

Soca vallei en omgeving ontdekken

Vanuit de tuin kun je enkele wandelingen maken en bezienswaardigheden ontdekken.  Zoek je een sportieve activiteit, of wil je genieten van de rust in de Julische Alpen, het is mogelijk! Je kunt wandelen naar het kerkje of op zoek gaan naar de kleine waterval in het dorp. Ook een ritje te paard is mogelijk. En natuurlijk kun je een gezellige barbecue organiseren in de tuin.
Verder zijn er in de omgeving ook veel wandelroutes, je kunt fietsen rond de Soca vallei, paragliden en landen in de tuin van Lenart, culturele plaatsen bezoeken met erfgoed uit de wereldoorlog. Soca biedt enkele van de mooiste watersportspeeltuinen van Slovenië, waar je kunt kajakken, raften, canyoning. Maak een wijntour langs wijnmakerijen, bezoek de wekelijkse boerenmarkt in Tolmin. Paardrijden met vertrek vanuit de tuin van Lenart behoort ook tot de mogelijkheden. 

Op zoek naar iets anders?