Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Natuurlijk Slovenië

Vrijblijvende offerte

Offerte Sloveniereizen

Door persoonlijke omstandigheden kunnen wij helaas geen aanvragen in behandeling nemen voor Slovenie voor seizoen 2023. Onze merken www.MontenegroReizen.nl en www.AlbanieReizen.nl zijn wel open. Wij hopen dat onze website u alsnog inspireert en informeert om toch tot een mooie vakantie naar Slovenie te komen. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Uw gegevens
Reisperiode
Reisgezelschap
Accommodatie(s)
Luchthaven(s) en vliegticket(s)
Vragen en/of opmerkingen

Ongelofelijk veel indrukken en mogelijkheden

Bij deze vakantie met drie standplaatsen maak je een mooie combinatie van Kust en Bergen, waarbij je de prachtige natuur ontdekt van bergen van Slovenië, zoals de Julische Alpen met prachtige bergtoppen, bossen, meren, rivieren, watervallen, valleien. Topattracties als Meer van Bled, Zelenci, Meer van Bohinj, Ljubljana etc etc. 
Eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, Kranjska Gora en omgeving en Bohinj en de prachtige natuur ontdekken en ervaren, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen! Waarschijnlijk ga je verlengen ;-).

Op zoek naar iets anders?