Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

City trip Ljubljana

Het complete programma van deze reis

Programma en tips!

  • Voor vertrek ontvang je van ons o.a. een uitgebreide handleiding en alle informatie voor een perfecte City trip! (inclusief informatie over Slovenië voor het maken van mogelijke dagexcursies)
  • Aankomst op de luchthaven van Ljubljana en transfer naar je hotel in Ljubljana. Na dat je bent ingecheckt in het hotel kun je de uitkijktoren van het kasteel van Ljubljana bezoeken, en genieten van een prachtig uitzicht over de hele stad.
  • In Ljubljana heb je 2, 3, 4 of 7 overnachtingen in een van de geselecteerde accommodaties naar keuze. (vluchten op dinsdag, vrijdag, zondag vanuit Amsterdam)
  • Verblijf: op basis van logies en ontbijt, of alleen logies.
  • Tijdens de overige dagen kun je een wandeltocht maken door het oude gedeelte van de stad. Een originele boottocht maken behoort ook tot de mogelijkheden. De hoofdstad van Slovenië is een architectonisch juweel: met de mix van barok en art nouveau-stijl en de architectuur van Jože Plečnik heeft de stad zijn charme te danken. De stad heeft verschillende culturele evenementen en een indrukwekkend sociaal- en nachtleven. Ook is het mogelijk om een of meerdere dagexcursies te maken naar interessante plekken in de omgeving. 
  • Deze City trip kan ook als fly-drive geboekt worden. Je krijgt de huurauto dan op de luchthaven van Ljubljana. De auto lever je daar ook weer in.  
  • Vertrekdag. Na het ontbijt, vrije tijd tot de transfer naar de luchthaven van Ljubljana. 


 

Ongelofelijk veel indrukken en mogelijkheden

Als je meer een buitentype bent, zul je positief verrast worden. Slovenen houden van sport, bij voorkeur buitenshuis.
Je vindt wandel- en fietspaden in het hart van de stad, of je kunt de stadsgrenzen verkennen en gaan wandelen, skiën, wildwatervaren en andere adrenaline-ervaringen van wereldklasse doen.

Op zoek naar iets anders?