Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Natuur, Cultuur, Wijn en Strand!

Het complete programma van deze reis

Programma en tips!

Voor vertrek ontvang je van ons o.a. een persoonlijk road book en alle informatie voor een perfecte vakantie!

In Ljubno ob Savinji, vlakbij de Logar vallei zijn 3 overnachtingen o.b.v. logies in een idyllisch gelegen vakantiehuis, omringd door een heerlijke tuin waarin je kunt ontspannen. 

In Kranjska Gora, een van de gezelligste dorpjes van Slovenië omringd door de Julische Alpen, zijn 2 overnachtingen o.b.v. logies in Villa Flora. Onderweg kun je Ljubljana bezoeken en/of het meer van Bled waar je langs rijdt. 

In Nova Gorica verblijf je 3 nachten o.b.v. logies in het appartement Kanselier. Het appartement is in het centrum gelegen. Je kunt zo naar Italië wandelen. 

Aan de kust bij Piran, verblijf je 4 nachten op basis van logies in het prachtige Appartement Vista View. Dit is de perfecte plek om je vakantie te eindigen. Het appartement is rustig gelegen, maar op slechts 1 km loopafstand van de oude stad. 
 

  • Geef je wensen door bij het aanvragen van je reisvoorstel. Uiteraard kunnen we het programma naar wens aanpassen, bijvoorbeeld als je een nachtje langer in de bergen of aan de kust wilt blijven.
  • Deze vakantie kan ook als fly-drive vakantie geboekt worden. 
  • Je krijgt de huurauto dan op de luchthaven (bijvoorbeeld Ljubljana).  De auto lever je daar ook weer in.  
  • De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid (en vliegtijden bij een fly-drive vakantie).

Ongelofelijk veel indrukken en mogelijkheden

Bij deze vakantie met vier standplaatsen maak je een mooie combinatie van; kust, bergen, natuur en cultuur, en een prachtige wijnregio waarbij je de prachtige natuur ontdekt van bergen van Slovenië, zoals de Julische Alpen met prachtige bergtoppen, bossen, meren, rivieren, watervallen, valleien. Topattracties als Meer van Bled, Zelenci, Ljubljana, Logar vallei, etc etc. 
Eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten kun je de kust, Kranjska Gora en omgeving, wijnregio Nova Gorica, Centraal Slovenië en de prachtige natuur ontdekken en ervaren, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor een stukje zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen! Waarschijnlijk ga je verlengen ;-).
 

Op zoek naar iets anders?