Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Slovenie voor België & Nederland
Garanties van Slovenie Reizen met ANVR en SGR

Op en top Slovenië: Ptuj, Bled en Piran

Het complete programma van deze reis

Programma en tips!

Voor vertrek ontvang je van ons o.a. een persoonlijk road book en alle informatie voor een perfecte vakantie!

In Bled, en bij het meer van Bled zijn 4 overnachtingen op basis van logies en ontbijt bij Appartement Koman, of Vila Mila.

In Ptuj, de oudste stad van Slovenië zijn 3 overnachtingen op basis van logies bij appartement Matija of een andere accommodatie naar wens.
Onderweg naar de kust kun je Celje of de hoofdstad Ljubljana bezoeken, waar je ook langs rijdt. 

Aan de kust bij Piran, verblijf je 7 nachten op basis van logies in het prachtige Appartement Vista View. Dit is de perfecte plek om je vakantie te eindigen. Het appartement is rustig gelegen, maar op slechts 1 km loopafstand van de oude stad. 
 

  • Geef je wensen door bij het aanvragen van je reisvoorstel. Uiteraard kunnen wij het programma naar wens aanpassen, bijvoorbeeld als je een nachtje langer of korter op een van de standplaatsen wilt blijven, of als je een standplaats wilt toevoegen.
  • Deze vakantie kan ook als fly-drive vakantie geboekt worden.
  • Je krijgt de huurauto dan op de luchthaven (bijvoorbeeld Ljubljana).  De auto lever je daar ook weer in.  
  • De volgorde van de reis is afhankelijk van beschikbaarheid (en vliegtijden bij een fly-drive vakantie).
  • Accommodaties naar wens.

Ontdek de Alpen, de wijngaarden en de Adriatische zee!

Bij deze vakantie met drie standplaatsen maak je een mooie combinatie van; bergen en meren, ongerepte natuur, cultuur, wijnstreek, thermen & spa, en kust! 

Je ontdekt de prachtige veelzijdige natuur van Slovenië, zoals de Julische Alpen met prachtige bergtoppen, bossen, meren, rivieren, watervallen, grotten, en valleien. Topattracties als thermale warmwaterbronnen, het meer van Bled, de hoofdstad Ljubljana, de Postojna grotten, Lipice en de Lipizzaner paarden en de zoutpannen van Piran aan de kust etc etc. 

Eindigen aan de kust geeft het gevoel van een vakantie in een vakantie. Door de juiste verdeling van het aantal nachten per standplaats kun je de prachtige omgeving ontdekken en ervaren, maar is er ook nog voldoende tijd aan de kust voor zon, zee en relaxen aan het strand. Maar ook aan de kust is nog genoeg te zien en te doen! 
 

Op zoek naar iets anders?